تحولات منطقه

با سخنرانی شخصیت های برجسته سیاسی و علمی هند و ایران نهمین اجلاسیه مجاهدان در غربت باموضوع گرامیداشت شهدای خدمت در دهلی نو برگزار شد.

در نهمین اجلاسیه مجاهدان در غربت مطرح شد / شهید رئیسی و شهید امیرعبدالهیان از مدافعان صادق مردم فلسطین بودند + تصاویر
زمان مطالعه: ۵ دقیقه

مولانا سید کلب جواد نقوی رئیس مجلس علمای هند در نهمین اجلاسیه مجاهدان در غربت که در مرکز اسلامی دهلی برگزار گردید با ذکر حدیث پیامبر اکرم (ص):ومن سمع رجلا ینادی یا للمسلمین فلم یجبه فلیس بمسلم. (هر که بشنود مردی فریاد میزند «مسلمانها بدادم برسید» و جوابش نگوید مسلمان نیست. ) به جنایات رژیم غاصب صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین اشاره کردند و  دفاع از این ملت مظلوم را مصداق عمل به روایت پیامبر (ص)دانستند.
ایشان جمهوری اسلامی ایران را بزرگترین مدافع مردم مظلوم فلسطین در مقابل رژیم اسرائیل و استکبار جهانی دانستند و افزودند: شهید رئیسی و شهید امیررعبداللهیان از مدافعان صادق و خالص مردم مظلوم فلسطین بودند. آنان همه ظرفیت های سیاسی را برای وحدت جهان اسلام در برابر دشمن صهیونیستی به کار گرفتند تا از درد و رنج اهالی غزه بکاهند و در نهایت در راه خدمت به مردم و دفاع از مظلومان به شهادت رسیدند.
حجت الاسلام و المسلمین احمد صالحی رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌جمهوری نیز در این مراسم باشکوه ضمن قدر دانی از دولت ومجلس هند
 بابت ابراز همدردی و اعلام عزای عمومی وهمچنین ازمردم وعلمای هندوستان برای برگزاری مراسم مختلف به مناسبت شهادت آیت الله رئیسی و همراهانشان،شهادت را پاداشی بزرگ برای تلاش های جهادی و خالصانه این عزیزان توصیف کردند.
وی تهجد شبانه، حسن خلق، مردمی بودن و تبعیت از رهبری را جزو ویژگیهای بارز شهید جمهور برشمردند و افزودند: تشییع باشکوه و حماسی شهدای خدمت و ابراز همدردی ملت های مختلف با ملت ایران،نشان داد که اگر فردی به مردم و مستضعفان صادقانه خدمت کند محبوب خدا ومردم خواهد شد.
صالحی در پایان سخنانشان  از مجلس علمای هند بابت همکاری در برگزاری نهمین اجلاسیه بین المللی مجاهدان در غربت تقدیر و تشکر کرد.

حجت الاسلام و المسلمین مهدوی پور نماینده ولی فقیه در هندوستان از برگزاری این اجلاسیه  قدردانی نمودند و افزودند: برگزاری این مراسم و ویژه برنامه های گذشته در تجلیل از شهدای خدمت در هند گویای میزان مودت و برادری دو ملت است.
ایشان وجود پر برکت مقام معظم رهبری(مدظله) را مایه آرامش کشور و عبور از گردنه های سخت و فتنه های پیچیده دانسته و بر ضرورت تبعیت از معظم له برای تداوم پیشرفت امت اسلامی تاکید نمودند.

دکتر الهی سفیر ج.ا.ایران در هند نیز از دولت و گروههای مردمی هند بابت گرامیداشت شهدای خدمت تشکر کرده و افزودند: با برکت هوشیاری ملت ایران و هدایت های مقام معظم رهبری جمهوری اسلامی ایران امروز به قله های پیشرفت و استقرار دست یافته و علیرغم فقدان رئیس جمهور محبوب و مردمی، ان شاالله شنبه شاهد انتخاب رئیس جمهور جدید و استقرار دولت تازه نفس خواهیم بود.

در ادامه دکتر کلانتری معاون فرهنگی وزیر علوم با ذکر دو اصل "ظلم نکردن و ظلم نپذیرفتن" و "یاور مظلوم و دشمن ظالم بودن" آن را راهبرد اصلی جمهوری اسلامی  دانستند و افزودند: شهید رئیسی همین دو اصل را سرلوحه کار خود قرار داده وضمن تلاش برای حفظ و تقویت استقلال کشور در برابر نظام سلطه و از ملت های مظلوم حمایت کردند.

در این مراسم تعدادی از شخصیتهای سیاسی و علمی فرهنگی هندوستان از جمله؛ مولانا سید محسن تقوی امام جمعه دهلی،آقایان روح الله و حنیفه جان نمایندگان مجلس و مولانا سید کلب رشید رضوی از علمای برجسته هند به بیان دیدگاه های خود در مورد شهدای خدمت بیان کردند.
ایشان با یادآوری هفت دهه رنج ملت فلسطین به ویژه در چند ماه گذشته ناشی از هجوم ددمنشانه رژیم صهیونیستی، از ایستادگی ملت فلسطین تجلیل نمودند.
سخنرانان هندی جمهوری اسلامی ایران را محور وحدت جهان اسلام دانسته و از نقش مقام معظم رهبری در تحقق وحدت جهان اسلام در مقابل دشمنان تمجید نمودند و از شهید رئیسی و همراهانشان به عنوان نمونه بارز تلاش صادقانه در راه پیروزی و سعادتمندی امت اسلام و آزادگان جهان یاد کردند.
در پایان مراسم به همت ستاد اجلاسیه بین المللی مجاهدان در غربت از تعدادی از فرهیختگان و علمای شیعه و اهل سنت هند با اهدای لوح تجلیل به عمل آمد.
یادآور می‌شود این هیئت در برنامه های مختلف ازجمله مراسم چهلم شهیدان خدمت  که در شهر لکنهو هند که باحضور پرشوردوستداران انقلاب اسلامی برگزار می‌گردد حضور خواهند یافت.

سومین برنامه دوره نهم اجلاسیه بین المللی مجاهدان در غربت در هندوستان پنج شنبه شب باحضور پرشوربیش از سه هزار نفر از دوستداران انقلاب اسلامی در شهر  لکهنو به میزبانی مجلس علمای هند برگزار گردید.
در ابتدای این مراسم حجت الاسلام و المسلمین مهدوی پور نماینده ولی فقیه در هندوستان با تقدیر و تشکر از مجلس علمای هند و  خیر مقدم به میهمانان، به مقاومت ملت ایران در برابر تحریم ها و فشارهای استکبار جهانی اشاره کرده و افزودند: انقلاب اسلامی در این ۴۵ سال با موفقیت در مقابل همه این فشارها سربلند بیرون آمد که این موفقیت حاصل ۳ عامل است‌.ایشان در تشریح این عوامل گفتند: ریشه مردمی و مردمسالاری دینی که تجلی آن را در تشییع شهدای خدمت دیدیم؛ وجود با برکت ولایت فقیه که  مردم نظر او را حجت می دانند و فرهنگ حسینی عامل ماندگاری انقلاب و صیانت از اوست .

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین صالحی رئیس مرکز ارتباطات ریاست جمهوری، مراتب تقدیر و تشکر دولت و ملت ایران و خانواده شهید رئیسی را از ملت و دولت هندوستان بابت ابراز همدردی و ارسال پیام تسلیت و برگزاری صدها برنامه  گرامیداشت شهدای خدمت را ابلاغ کردند و افزودند: این برنامه از سلسله برنامه های نهمین اجلاسیه بین المللی مجاهدان در غربت است که امسال با موضوع گرامیداشت شهدای خدمت در اینجا برگزار می شود.
ایشان در ادامه دوکشور ایران وهندرا مهد علم و هنر و فرهنگ دانستند وافزودند هر دو کشور مهد پرورش رهبران تمدن ساز وضد استعمار واستکبار مانند امام خمینی(ره) و گاندی هستند. همچنانی که در این شهر فقیه معظم غفران ماب و میرحامد حسینی درخشیدند و فقه اهل بیت(ع) را گسترش دادند زیرا آنان شاگردان مکتب حسین بن علی (ع) بودند و این راه روزبه روز در تحقق اهداف مقدس انقلاب اسلامی در سایه رهبری ولایت فقیه تا  ظهور حضرت حجت(ع) تداوم خواهد داشت.
در ادامه مولانا سید کلب جواد نقوی رئیس مجلس علمای هند با اشاره به در پیش بودن ماه محرم گفتند:نهضت امام حسین (ع) نهضتی جهانی و تاثیرگذار در طول تاریخ بوده که درسهای مهمی برای بشریت به ارمغان آورد  وی یکی از درسهای مهم حادثه کربلا را نهراسیدن از تعداد و امکانات دشمن و ایستادگی در برابر آن دانسته و افزود: امروز رژیم صهیونیستی مصداق حکومت یزید است که با ارتکاب جنایات فراوان، مردم و کودکان فلسطین را به خاک و خون کشیده است.
رئیس مجلس علمای هند با تمجید از نقش شهید رئیسی و سایر شهدای خدمت در راه اعتلای اسلام و یاری مظلومان برای آنان علو درجات را آرزو کرد و خاطر نشان نمود که ان شاالله به فضل الهی راه شهید رئیسی در دولت های آینده تداوم یابد.
گفتنی است که روز گذشته مراسم مشابهی به همت ستاد اجلاسیه بین المللی مجاهدان در غربت و مجلس علمای هند در دهلی نو پایتخت هندوستان برگزار شده بود و این مراسم دومین برنامه در شهرهای هند محسوب می شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.